Ik dacht dat ik ziek werd van het koken… Maar toen deed ik een enge ontdekking.

May 18, 2024

Als het gaat om je gezin en om hen veilig en gezond te houden, is de gedachte dat je vaatwasser gevaarlijk is wel het laatste waar je aan denkt.

Het was iets waar ik nooit aan gedacht had, totdat het me een paar weken geleden overkwam.

Op een zondagmiddag aten we zoals gewoonlijk met het gezin en het ging allemaal perfect… maar later die avond is iets wat ik nooit zal vergeten.

Mijn man, twee kinderen en zelfs de hond (aan wie we graag restjes geven) werden allemaal ziek, hadden diarree en koortsachtige symptomen.

Ik kon niet geloven dat het ons allemaal overkwam!

Eerst dacht ik dat mijn kookkunsten het veroorzaakte.

En mijn vermoedens werden helaas bevestigd toen onze huisarts arriveerde en me vertelde dat we inderdaad allemaal aan voedselvergiftiging leden.

Ik voelde me zo schuldig dat ik de volgende dagen niet sliep. Om de 5 minuten naar de badkamer moeten rennen hielp ook niet.

Nadat ze de volgende dag met mijn moeder aan de telefoon had gesproken om haar er alles over te vertellen, vertelde ze me hoe iets soortgelijks onlangs ook met een van haar vrienden was gebeurd.

Maar het vreemde was dat het hen vaak overkwam.

Toen beseften ze dat er iets aan de hand was en gingen op onderzoek uit…

Ze kwamen tot de conclusie dat hun vaatwasser smerig was en vol zat met oude, rottende resten die bijna niet te zien waren, tenzij je met een zaklamp diep in de hoekjes en gaatjes keek.

En er waren zelfs plekken binnenin met zwarte schimmel!

Seconden nadat ze het me had verteld, haastte ik me naar de vaatwasser en nam een kijkje.

Ik wist meteen dat dit de oorzaak was van het probleem met mijn familie. Het was veel smeriger dan ik had verwacht.

Dit deed me beseffen…

dat ik mijn vaatwasser de hele tijd had verwaarloosd.

Ik dacht altijd dat de normale afwascyclus genoeg was om de vaatwasser brandschoon te houden.

Maar zoals ik ontdekte… Dit is een gevaarlijk iets om te geloven.

Vaatwassers kunnen deze dingen bevatten die pathogenen worden genoemd, een soort organisme dat ziekten verspreidt (bedankt Google).

Deze kunnen in verband worden gebracht met urineweginfecties, huidinfecties, voedselvergiftiging en zelfs hartinfecties!

Omdat de binnenkant van vaatwassers voortdurend veranderende omstandigheden kent – nat naar droog, hoge hitte naar koelere temperaturen, lage naar hoge zuurgraad….

Dit is de perfecte omgeving voor de etensresten en het vuil binnenin om smerig te worden en voor bacteriën om zich te vermenigvuldigen.

Dit betekent dat de binnenkant van je vaatwasser niet alleen smerig is, maar ook gevaarlijk voor de gezondheid van je gezin!

Toen ontdekte ik per ongeluk de oplossing

Een paar dagen later zat ik zoals elke ochtend door Facebook te scrollen. Plotseling trok een product met de naam Fuugu mijn aandacht.

Ik kijk meestal niet naar advertenties, maar het ging over hoe vies (en schadelijk) vaatwassers kunnen zijn als ze niet goed worden schoongemaakt – en na mijn ervaring van een paar dagen eerder besloot ik op onderzoek uit te gaan.

Ik ontdekte dat Fuugu vaatwastabletten een eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossing zijn voor het vuil en de viezigheid die zich voortdurend ophopen in je vaatwasser.

Nadat je één tablet in je lege machine hebt gedaan en een gewone wascyclus hebt uitgevoerd, wordt je vaatwasser gereinigd van schimmel, bacteriën en andere verontreinigingen.

In de advertentie stond ook dat je de bacteriën en schimmels dan niet meer met de hand hoeft weg te schrobben en in te ademen!

In een opwelling kocht ik er een paar en wachtte tot ze geleverd werden…

Dit is mijn ervaring met Fuugu

Eén wasbeurt volstond om een maand lang schoon te blijven.

Ik vraag me nu af waarom het zo lang duurde voordat ik overstapte. Ik bedoel, aanvankelijk was er het probleem dat ik niet wist dat dit product bestond.

Ik ontdekte dat de Fuugu vaatwastabletten een eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossing zijn voor het vuil en de viezigheid die zich voortdurend ophopen in je vaatwasser… Zelfs het vuil dat je niet kunt zien.

Het gebruik is eenvoudig – stop het Fuugu tablet in de vaatwasser (je kunt het op de bodem of in het gebruikelijke afwasmiddelbakje plaatsen) en start de reinigingscyclus. (zonder dat er vaat in zit)…

Na de reguliere wascyclus is je vaatwasser gereinigd van schimmels, bacteriën en andere verontreinigingen – schrobben of demonteren van de machine is niet nodig.

Ik was zo verrast door hoe eenvoudig en effectief ze waren!

Maar is Fuugu het geld waard?

De vaatwastabletten Fuugu van N hebben me gemoedsrust gegeven en een enorme last van mijn schouders genomen – en ik denk dat ze het alleen daarom al waard zijn.

Maar nadat ik mijn verhaal op sociale media had gedeeld, realiseerde ik me dat ik niet alleen ben. Veel mensen berichtten me dat ze soortgelijke problemen hadden als ik, dat ze allerlei gezondheidsproblemen hadden die mogelijk verband hielden met hun smerige vaatwasser en andere problemen die werden veroorzaakt door bacteriën en bedorven voedsel.

En dankzij deze tabletten is dat nu verleden tijd.

Ik geloof dat Fuugu mijn vaatwasser beter reinigt dan enig ander schoonmaakmiddel dat ik heb geprobeerd – en de manier waarop mijn bestek en borden glansden de eerste keer dat ik ze afwas na het gebruik van deze tabletten was ongelooflijk.

Volgens mij- Is het zijn prijs absoluut waard.

Opgelet: Sinds een aantal verhalen (waaronder de mijne) over de ervaringen van mensen met Fuugu vaatwastabletten, vliegen ze de deur uit zodra het op voorraad is.

Als je meer wilt weten over Fuugu vaatwastabletten, klik dan hieronder!

UPDATE May 18, 2024 – Sinds Fuugu online stond, is er een ongelooflijke hoeveelheid buzz gegenereerd. Vanwege de populariteit en positieve recensies heeft het bedrijf zoveel vertrouwen in zijn product dat ze nu een tevredenheidsgarantie van 30 dagen aanbieden1 en 50%-korting aanbieden voor de lezers van dit artikel, zolang de voorraad strekt . Klik op de onderstaande knop om te zien of ze nog beschikbaar zijn.

Waarom Fuugu?

Ben je het nog onzeker over Fuugu vaatwastabletten? Hier zijn een paar manieren waarop ze jou kunnen helpen je leven te verbeteren:

  1. Reinigt wat je niet kunt zien: de kuip, rekken, pomp en klep, afvoer- en recirculatieslangen van je machine. Reinigt grondig het filter, verborgen onderdelen, sproeiarmen, pompen en verborgen en vitale onderdelen;
  2. Houdt je machine sprankelend;
  3. Werkt in alle maten en typen vaatwassers;
  4. Verwijdert kalk- en mineraalaanslag;
  5. Makkelijk te gebruiken tabletten;
  6. Verwijdert hardwatervlekken van uw glazen vaatwerk en bestek (en de binnenkant van de vaatwasser);
  7. Fuugu tabletten zijn biologisch afbreekbaar.

BEPERKTE TIJD: KLIK HIER VOOR ONZE 50%

ADVERTISING DISCLOSURE: This website and the products & services referred to on the site are advertising marketplaces. This website is an advertisement and not a news publication. Any photographs of persons used on this site are models. The owner of this site and of the products and services referred to on this site only provides a service where consumers can obtain and compare.